Kaunas
Dalinkis:
Šiandienos pasiūlymas

78,00 € už 120,00 € vertės permanentinį makiažą vienos pasirinktos zonos (antakių, lūpų, viršutinio voko) VENUSTĖ salone!

Kupono kaina
78 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
120.00 € -35% 42.00 €

Pasiūlymas galioja

Jau nupirkta 12 kuponų



Pasinerkite į grožio pasaulį su permanentiniu makiažu!

Ar kada nors svajojote apie nepriekaištingus antakius, kerinčias lūpas ar idealiai išryškintas akis kiekvieną dieną be jokių pastangų? Permanentinis makiažas yra būtent tai, ko jums reikia! Atraskite išskirtines paslaugas, kurios ne tik palengvins jūsų kasdienę grožio rutiną, bet ir suteiks pasitikėjimo bei spindesio.

1. Antakių permanentinis makiažas: natūralus grožis kasdien.
Pamėginkite atsisveikinti su rytiniu antakių piešimu ir korekcijomis. Meistrė naudoja pažangiausias technikas, kad sukurtų natūraliai atrodančius, veido bruožus pabrėžiančius antakius. Nepriklausomai nuo jūsų antakių formos ar tankio, galima suteikti jiems nepriekaištingą išvaizdą, kuri išliks daugelį mėnesių. Su permanentiniu antakių makiažu visada atrodysite puikiai, net ir be jokio makiažo!

2. Lūpų permanentinis makiažas: tobulas spalvos prisilietimas.
Norite, kad jūsų lūpos visada atrodytų šviežios ir sodrios? Permanentinis lūpų makiažas suteiks jūsų lūpoms norimą spalvą, formą ir pilnumą. Pasirinkite iš įvairių natūralių ar ryškesnių atspalvių, kurie puikiai derės prie jūsų veido ir stiliaus. Ši procedūra išlygins lūpų kontūrus ir suteiks jiems sveiką, jaunatvišką išvaizdą, padarant kasdienį lūpų dažymą praeitimi.

3. Viršutinio voko tarpblakstieninė linija: subtilus akcentas jūsų akims.
Parodykite savo akis nauju švytėjimu su permanentine tarpblakstienine linija. Ši subtili procedūra paryškins jūsų akis, suteikdama joms gilumo ir intensyvumo, išlaikant natūralų efektą. Tobulai tiks tiems, kurie nori paryškinti savo akis be ryškių linijų. Atsibudę ryte iškart pajusite skirtumą – jūsų žvilgsnis taps išraiškingesnis ir gyvesnis be jokių pastangų.

Apsilankykite grožio salone pas meistrę ir leiskite paversti jūsų grožio svajones realybe. Rinkitės vieną iš galimų variantų ir suteikite savo išvaizdai naują spindesį su permanentiniu makiažu!

Trukmė: 2 - 3 val.





Pasiūlymo sąlygos

- Būtina išankstinė registracija nurodytu kontaktiniu telefono numeriu.
- Negalint atvykti sutartu laiku, būtina pranešti prieš 24 val.
- Nepamirškite atsinešti atspausdintą kuponą arba kupono kodą
- Su šiuo kuponu pasinaudoti paslauga galėsite kupono galiojimo laikotarpiu (12 mėnesių nuo įsigijimo dienos)



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

Grožio namai VENUSTĖ 
Jonavos. g. 20, Kaunas
+37066337733 Aurelija

MB Venustė
Įm.kodas 305254233

VENUSTE grožio namai





Kiti pasiūlymai
Rekomenduok draugams

Rekomenduok draugams ir užsidirbk


1 Eurą nuo kiekvieno jų pirkimo pas mus!

Jūsų vardas:


Jūsų el.pašto adresas:


Draugų el.pašto adresai:
+


Rekomenduojate pasiūlymą

78,00 € už 120,00 € vertės permanentinį makiažą vienos pasirinktos zonos (antakių, lūpų, viršutinio voko) VENUSTĖ salone!



Kaip sužinosite?


Apie uždirbtus pinigus iš karto informuosime el. paštu.


Kaip išleisite?


Pirkdami bet kurį mūsų ypatingąjį pasiūlymą, bei pirkimo metu nurodydami tą patį el. pašto adresą, kurį naudojote rekomenduodami, gausite papildomą 1 Eur nuolaidą.



Panašūs pasiūlymai
Apie mus | Taisyklės © GrozioDovanos.lt 2011